Van fysieke afstand naar verbondenheid

Typisch dat contact altijd op het laatste tabblad in website menu staat,… terwijl het daar tussen mensen juist altijd mee begint.  Dus laten we daar nu meteen mee starten. Contact met mij is zo gelegd. Tot gauw! 

Helpen luisteren, verhalen vormen en vertellen, dat is de kracht van Wat reusachtig.  Doen wat er echt toe doet. Wat reusachtig biedt jouw organisatie hiervoor graag helderheid en richting.  Zodat er echt contact ontstaat. 

Kom samen op verhaal in het Wat reusachtige verhalenhuisje

Wil je Wat reusachtig op verhaal komen? Kom dan naar het Wat reusachtige verhalenhuisje bij het Veen. Ideaal voor een verhalensessie of inspiratiesessie met je team. In het verhalenhuisje kun jij jouw verhaal kwijt en de vogeltjes horen fluiten. In het huisje of op het terras, uitkijkend op een weide van Natuurmonumenten of wandelend door het Korenburgerveen. De mooiste verhalen komen vanuit beweging. Ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een goed bedrijfsverhaal, teams die met verhalen willen verbinden en ontwikkelen en als je op een leuke en ontspannen manier meer inzicht wilt krijgen in de verhalen die aan de basis staan van je leven nu en richting kunnen geven aan je toekomst. In het verhalenhuisje van Wat reusachtig ben je er even heerlijk tussen uit. 

KVK nr. 75640708 – btw nr. NL001591062B43 – mobiel nr. 06-41521618 – vast nr. 0573-253125 – klant nr. jij staat als klant altijd op nr. 1!
PrivacybeleidAlgemene voorwaarden

Jij vertelt, Wat reusachtig luistert, vraagt door en brengt je verder

    Watreusachtig.nl - Alle rechten voorbehouden © 2023

    Cookie erbij?

    Op watreusachtig.nl maken wij gebruik van cookies voor het bijhouden van statistieken en om voorkeuren op te slaan. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord.