Jaarverslag Sallcon als infographic en game

De speler die de weg naar duurzaam ondernemen achterzijde-jaarverslagaflegt en met zijn karakter als eerste Sallcon bereikt, heeft gewonnen. De weg naar duurzaam ondernemen staat nu helemaal open. Tussentijds kun je in de put komen (Wat een pech, je uitkering wordt niet verlengd. Het gegooide aantal ogen achteruit zetten), de Lebuinuskerk beklimmen (om je werk te zien. Nogmaals het gegooide aantal ogen vooruit zetten) en in het Havenkwartier nieuwe samenwerkingspartners vinden (ga naar af en start een nieuwe samenwerking). Deze spelregels horen bij het Sallcon Ganzebordspel, onderdeel van het Sallcon Jaarverslag 2014.

Net als vorig jaar presenteren we het  Sallcon jaarverslag weer als infographic, een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden. Kozen we vorig jaar voor een kalender op de achterzijde van de printuitgave van het voorkant-jaarverslagjaarverslag op posterformaat. Dit keer kun je ganzenborden met de karakters van Sallcon als pionnen en met lokale werkgerichte spelregels. Zoals de uitdrukking luidt: “Het leven is net ganzenborden”. Bij Sallcon vertalen we dit door continue mee te veranderen in een dynamische wereld. Daardoor blijven wij “niet in de put zitten”, maar openen wij juist de weg naar duurzaam ondernemen. Niet alleen duurzaam ondernemen is helemaal van deze tijd, ook gamification is dat. (Dit passen we overigens ook toe bij de ondernemerscompetitie van Deventer Scoort). Werk je spelenderwijs met ons mee?

ps: Let op, het is uiteraard een kwestie van Serious gaming.  

 

Wat reusachtig luistert echt, vraagt door en brengt je verder!

Watreusachtig.nl - Alle rechten voorbehouden © 2022

Cookie erbij?

Op watreusachtig.nl maken wij gebruik van cookies voor het bijhouden van statistieken en om voorkeuren op te slaan. Door op accepteren te klikken, ga je hiermee akkoord.